[Flickr] Flickr 邁向多國語系化

消息來源在此:「Flickr goes international with seven new languages」:

Flickr said it is set to introduce sites in French, German, Korean, Italian, Portuguese, Spanish and traditional Chinese, with other languages to follow.

值得注意的是繁體中文在第一波的七個多國語系名單之中, 真是可喜可賀! 另外 6/12 (台灣時間應該是 13 日!?) 更新的 Uploadr 亦支援了八種語系。

補: Flickr goes multilingual
再補: Yahoo bringt Fototauschbörse Flickr auf Deutsch

8 Comments

  1. 已經來了,點畫面上的”繁體中文”就可以改成中文了~

    Reply

  2. 完了…我…我習慣英文了…

    Reply

  3. [Flickr]多語言版推出…

    昨天在 ……

    Reply

  4. Flickr 推出多國語言版本…

    Flickr 推出多國語言版本,其中也包含了正體中文,相信可以吸引更多朋友的加入!

    ……

    Reply

  5. Local介面對想申請的人很不錯!
    不過我比較頭痛的是,一堆不同語言的 Contacts
    哈,我只會 Fave, Great shot….,不然就是沉默

    Reply

  6. 我還是把用了兩天的中文介面改會了英文介面

    Reply

  7. Flickr 推出多國語言版本…

    Flickr 推出多國語言版本,其中也包含了正體中文,相信可以吸引更多朋友的加入!

    ……

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.